Podpořil Fond Vysočiny
 

Aktuální jídelní lístek restaurace a jídelny Třebíčanka a závodního stravování TCS

Denní menu
Sobota 28.1.
Polévka s jarní zeleninou A-1,3,9
Neděle 29.1.
Brokolicová A-1
1Přírodní vepřový plátek,dušená rýže A-1,3,7
Pondělí 30.1.
Hovězí vývar s nudlemi A-1,3,9
1Krakonošův oheň z kuřecího masa se smetanou a cibulí, těstoviny A-1,3,7
4Kuřecí remešské plátky, dušená rýže A1,7
Úterý 31.1.
Šumavská zelnice s klobáskou A-1,7
4Zámecké medailonky (panenka, žampióny, smetana), americké brambory A-1,7,12
Středa 1.2.
Hrstková A-1,9,12
Čtvrtek 2.2.
Hovězí s kapáním A-1,3,7,9
3Maďarský vepřový paprikáš, bramboráčky A-1,7,12
Pátek 3.2.
Frankfurtská A-1,7,12
2Kynutý rohový koláč s tvarohem a rozinkami A-1,3,7
3Kuřecí špíz se zeleninou, hranolky A-1,3,4,7
Sobota 4.2.
Francouzská A-1,3,9
1Kuřecí roláda, dušená rýže A-1
Neděle 5.2.
Mrkvová A-1,7
1Špagety s pikantními vepřovými nudličkami a zeleninou, sýr A-1,3,7
Pondělí 6.2.
Jáhlová A-1,9
1Krůtí maso po provensálsku, dušená rýže A-1
Úterý 7.2.
Zeleninová krémová A-1,3,7,9
1Pštrosí vejce,bramborová kaše, zelný salát A-1,3,7,10
Středa 8.2.
Špenátová A-1,3,7
2Srbské rizoto s kuřecím masem, zeleninou, sypané sýrem, okurek A-7
3Filet ze sumečka s máslovou omáčkou, bramborovo-brokolicové pyré A-1,4,7,12
Čtvrtek 9.2.
Drůbková se zavářkou A-1,3,9
Pátek 10.2.
Masová krémová A-1,3,7,9
1Smažené rybí filé,mačkané brambory s pažikou A-1,4,7,12
Sobota 11.2.
Cibulačka A-9
1Přírodní kuřecí plátek, dušená rýže A-1
Neděle 12.2.
Valašská kyselica A-1,7
Jídelní lístek ke stažení
Jídelní lístek Třebíčanka

Dnešní menu na Třebíčance (Sobota 28.1.)
P

Polévka s jarní zeleninou A-1,3,9

1

Sekaná svíčková, houskový knedlík A-1,3,7,9,10


Třebíčská cateringová společnost | Cateringové služby, závodní stravování, restaurace a jídelna Třebíčanka