Podpořil Fond Vysočiny
 

Aktuální jídelní lístek restaurace a jídelny Třebíčanka a závodního stravování TCS

Denní menu
Čtvrtek 27.2.
Drůbková se zavářkou A-1,3,9
4Filet ze sumečka afrického s rajčatovou omáčkou, vařený brambor A-1,4,7,12
5Bulgurový salát s kořeněnou mrkví A-1, 3
6Penne se sušenými rajčaty a kuřecím masem A-1,3,7
Pátek 28.2.
Masová krémová A-1,3,7,9
Sobota 29.2.
Cibulačka A-9
Neděle 1.3.
Valašská kyselica A-1,7
Pondělí 2.3.
Hovězí vývar s rýží a hráškem A-1,9
Úterý 3.3.
Rajská s těstovinovou rýží A-1,3
Středa 4.3.
Krupková s bramborem A-1,9,12
Čtvrtek 5.3.
Maďarské halászle A-1,4,9
Pátek 6.3.
Hrášková krémová A-1,7
Sobota 7.3.
Kmínová s vejcem A-1,3,9
1Vepřové kostky na houbách,dušená rýže A-1,2,7,10
Neděle 8.3.
Kuřecí kari krém A-1,7
Pondělí 9.3.
Drožďová A-1,3,7,9
4Vepřová krkovička marinovaná v hořčici a zázvoru, hranolky A-1,10,12
Úterý 10.3.
Pórková s vejcem
Středa 11.3.
Hovězí s těstovinou A-1,3,9
1Vepřová plec na paprice, těstoviny A-1,3,7,10
Čtvrtek 12.3.
Čočková A-1,9
Pátek 13.3.
Ragú polévka A-1,7,9,12
Sobota 14.3.
Zabijačková s kroupami A-1,9
1Kuřecí jatýrka na slanině,dušená rýže A-1
Neděle 15.3.
Špenátová A-1,3,7
Jídelní lístek ke stažení
Jídelní lístek Třebíčanka

Dnešní menu na Třebíčance (Čtvrtek 27.2.)
P

Drůbková se zavářkou A-1,3,9

1

Vepřové maso s hořčicovou omáčkou, bramborový knedlík A-1,3,7,10,12

2

Krůtí játra po špaňelsku, dušená rýže A-1

3

Halušky se zelím a domácí klobásou A-1,12

4

Filet ze sumečka afrického s rajčatovou omáčkou, vařený brambor A-1,4,7,12

5

Bulgurový salát s kořeněnou mrkví A-1, 3

6

Penne se sušenými rajčaty a kuřecím masem A-1,3,7

7

Vepřová panenka plněné listovým špenátem, opékaný brambor A-1, 3


Třebíčská cateringová společnost | Cateringové služby, závodní stravování, restaurace a jídelna Třebíčanka