Podpořil Fond Vysočiny
 

Aktuální jídelní lístek restaurace a jídelny Třebíčanka a závodního stravování TCS

Denní menu
Pondělí 17.1.
Hovězí vývar s rýží a hráškem A-1,9
Úterý 18.1.
Rajská s těstovinovou rýží A-1,3
Středa 19.1.
Krupková s bramborem A-1,9,12
4Grilovaný hejk s bylinkovým máslem, vařené brambory, koprový dip A-4,7,12
Čtvrtek 20.1.
Maďarské halászle A-1,4,9
Pátek 21.1.
Hrášková krémová A-1,7
Sobota 22.1.
Kmínová s vejcem A-1,3,9
1Smažený květák, mačkané brambory, tatarská omáčka A-1,3,7,12
Neděle 23.1.
Kuřecí kari krém A-1,7
1Vepřové kostky na houbách, těstoviny A-1
Pondělí 24.1.
Drožďová A-1,3,7,9
1Kuřecí flamendr, dušená rýže A-1
4Vepřová krkovička marinovaná v hořčici a zázvoru, hranolky A-1,10,12
Úterý 25.1.
Pórková s vejcem
Středa 26.1.
Hovězí s těstovinou A-1,3,9
4Lososové nugetky, mačkané brambory, citrón A-1,3,4,7,10,12
Čtvrtek 27.1.
Čočková A-1,9
4Krůtí steak se šunkou a sýrem, americké brambory A-1,7,12
Pátek 28.1.
Ragú polévka A-1,7,9,12
4Hovězí líčka na víně, bramborová kaše A-1,7,9
Sobota 29.1.
Vývar se smaženým hráškem A-1,12
Neděle 30.1.
Špenátová A-1,3,7
1Vepřové nudličky v sýrové omáčce, bramborové halušky A-1,3,7,12
Jídelní lístek ke stažení
Jídelní lístek Třebíčanka

Dnešní menu na Třebíčance (Pondělí 17.1.)
P

Hovězí vývar s rýží a hráškem A-1,9

1

Kuře ala bažant, vařené brambory A-1

2

Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sypané sýrem A-1,3,7

3

Jarní zeleninový salát, dresing, pečivo A-1,3,7,10

4

Kuřecí steak s pikantní zeleninovou omáčkou, hranolky A-1,7,12


Třebíčská cateringová společnost | Cateringové služby, závodní stravování, restaurace a jídelna Třebíčanka